Gépgyártás

Gépeink

MZ portálmaró gép

MZ típusjelű megmunkáló központjaink merev portállal és mozgó asztallal dolgoznak. Főként a közepes méretű összetett alkatrészek megmunkálására előnyös ez az elrendezés. A nagy forgácsolási teljesítményt a gép masszív kialakítása , és a főhajtás biztosítja. Az automata szerszámcserének és nagy anyagleválasztásnak köszönhetően ideális választás lehet a nehézgépipar számára.

MZP portálmaró gép

MZP típusjelű gépünk mozgó portállal rendelkezik és ez cégünk legnépszerűbb terméke. Partnereink főként a gép optimalizált robusztus konstrukciójáért, nagy forgácsoló-teljesítményéért és a jó helykihasználása miatt választják. Nehéz és nagy méretű alkatrészek gyors és pontos megmunkálását teszik lehetővé nagyon jó ár-érték arányban. Pl. darualkatrészek, energetikai öntvényalkatrészek, villamosalvázak megmunkálása.

MZPG  mozgógerendás portálmaró gép

MZPG típusjelű megmunkáló központjaink mozgó portálosak és állítható keresztgerendával rendelkeznek . Ezek cégünk legnagyobb gépei. Megrendelőink a gép masszív konstrukciója és az extra magas méretű alkatrészek megmunkálásának lehetősége miatt választják ezt a konfigurációt. Ez a gép lehetőséget nyújt a legösszetettebb és extra nagy alkatrészek megmunkálására is. Tipikus felhasználási területe pl. bányagép daruk megmunkálása, nagy méretű hegesztett alkatrészek megmunkálása,stb.

MZPG-TT  mozgógerendás portálmaró gép,körasztallal

MZPG-TT típusjelű megmunkáló központjaink mozgó portálosak, állítható keresztgerendával és karusszel-asztallal . Ez a legsokoldalúbb konfiguráció. Megrendelőink a gép masszív konstrukciója, a karusszeles kiegészítés és az extra magas méretű alkatrészek megmunkálásának lehetősége miatt választják ezt a konfigurációt. Lehetővé teszi nagy és összetett munkadarabok marását, fúrását, esztergálását és opcióként köszörülését is.Tipikus felhasználási területe pl. hegesztett és öntvény forgástestek, bányagép daruk és nagy méretű hegesztett alkatrészek megmunkálása,…stb. Az MZPG-TT a legigényesebb partnerek választása – teljesítmény, pontosság, sokoldalúság és bővíthetőség.

MZPH portálmaró gép

MZPH típusjelű központjaink a rugalmas és gyors megmunkálásokra optimalizált gépek. Nagyon összetett térbeli alakos felületek megmunkálása esetén ajánljuk partnereinknek. A gép szimultán 5D megmunkálásra képes és teljesen zárt munkaterülettel rendelkezik . Tipikus alkatrészek pl. a fröccsöntő vagy présszerszámok, turbinalapátok vagy egyéb , szabad térbeli felülettel rendelkező bonyolult munkadarabok .

MTT karusszel eszterga

MTT típusjelű karusszel-esztergáink masszív portál rendszerű kialakításuk miatt nagy teljesítményű forgácsolásra képesek .ugyanakkor kiválóak a nagy bonyolultságú öntvény , és hegesztett alkatrészek megmunkálásához .

MZPH-4S

A 4 orsós fúró-marógép kiválóan alkalmas hőcserélő lemezek fúrására,marására. A 4 főorsó külön-külön is programozható.

Cím

2500 Esztergom

Táti út 28.

E-mail

trade@strigon.hu

Telefon

06 33 / 510-601