Marógépgyártás

Marógépek és esztergagépek gyártását végzi az erre szakosodott részlegünk kiterjedt, és profi szervízhálózattal Magyarországon és Európa szerte.

Strigon MZ portálmaró gép

MZ portálmaró gép

MZ típusjelű cnc megmunkáló központjaink fix portállal és mozgó asztallal rendelkeznek Főként a közepes méretű összetett alkatrészek marására, megmunkálására előnyös ez az elrendezés. A nagy forgácsolási teljesítményt a gép masszív kialakítása, és a főhajtás biztosítja. Az automata szerszámcserének és nagy anyagleválasztásnak köszönhetően ideális választás a nehézgépipar számára.

Strigon MZP portálmaró gép

MZP portálmaró gép

MZP típusjelű CNC marógépünk mozgó portállal rendelkezik és ez cégünk legnépszerűbb terméke. Partnereink főként a gép optimalizált robusztus konstrukciójáért, nagy forgácsoló-teljesítményéért és a jó helykihasználása miatt választják. Nehéz és nagy méretű alkatrészek gyors és pontos megmunkálását teszi lehetővé, például darualkatrészek, energetikai öntvényalkatrészek, villamosalvázak, és számos egyébb nagy fémtermék marási munkálataira alkalmas.

Strigon MZPG mozgógerendás portálmaró gép

MZPG mozgógerendás portálmaró gép

MZPG típusjelű CNC megmunkáló központjaink mozgó portállal és állítható keresztgerendával rendelkeznek . Ezek cégünk legnagyobb marógépei. Megrendelőink a gép masszív konstrukciója és az extra magas méretű alkatrészek megmunkálásának lehetősége miatt választják ezt a konfigurációt. Tipikus felhasználási területe minden olyan iparágy, ahol extra nagy méretű munkaradabokat kell marni, megmunkálni pl. bányagép daruk megmunkálása, nagy méretű hegesztett alkatrészek marása.

Strigon MZPH portálmaró gép

MZPH portálmaró gép

MZPH típusjelű megmunkáló központjaink rugalmas és gyors megmunkálásokra optimalizált CNC marógépek. Nagyon összetett térbeli alakos felületek megmunkálása esetén ajánljuk partnereinknek. A gép szimultán 5D megmunkálásra képes és teljesen zárt munkaterülettel rendelkezik . Tipikus alkatrészek pl. a fröccsöntő vagy présszerszámok, turbinalapátok vagy egyéb, szabad térbeli felülettel rendelkező bonyolult munkadarabok.

Strigon MTT Karusszel eszterga

MTT karusszel eszterga

MTT típusjelű CNC karusszel-esztergáink masszív portál rendszerű kialakításuk miatt nagy teljesítményű esztergálásra, marásra képesek. Ugyanakkor kiválóak a nagy bonyolultságú öntvény, és hegesztett alkatrészek megmunkálásához is.

N

Szakmai tapasztalat

Vállalatunk több mint 60 éve szolgálja ügyfeleit, jelenleg piacvezető tudás birtokában képes kiszolgálni vevőit!

N

Elégedettségi garancia

Cégünknek sok száz elégedett ügyfele volt már, referenciáink közt több kontinens kiválóan kiszolgált cégei szerepelnek!

N

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan, és teljeskörűen kiszolgálva fogják önt tájékoztatni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!